Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Dekoltesiyle Mest Etti

Babam gibi biriyle evlenmem diyen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil sosyal medyada cesur pozlar paylaşmaya devam ediyor. Erbil yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor...

25.01.2021-13:13 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-13:03) Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Dekoltesiyle Mest Etti

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Erbil kızı cesur pozlarıyla objektif karşısına geçip Instagram hesabından karelerini paylaşınca takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Kızının paylaşımlarını gören ünlü sanatçı 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’den alev emojisi ile destek yorumları geldi. Annesi Nergis Kumbasar da kızı Yasmin’in pozlarına kayıtsız kalmayarak gönderisinin altına kalp emojisi koydu. 

YASMİN ERBİL'DEN DEKOLTE ŞOVU

Yasmin Erbil’in Instagram hesabından paylaştığı bol dekolteli ve cesur paylaşımları devam ediyor. Reyting rekortları kıran Fox TV’nin en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma’da ünlü sunucunun kızı Yasmin rol almıştı. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yasmin Erbil’in en büyük destekçisi ise annesi Kumbasar ve babası Erbil yer alıyor. Fakat Erbil kızı son zamanlarda kariyerinden ziyade sosyal medyada yaptığı paylaşımları ve açıklamaları ile gündeme gelmeyi başarıyor. 

erbil

YASMİN: AĞIR BAŞLI BİRİYLE EVLENMEK İSTİYORUM

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in evliliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Nasıl bir erkekle evleneceği konusunda babası gibi çapkın biriyle evlenmek istemediğini belirten Yasmin, ağır başlı erkekleri tercih ettiğini söylemişti. Çapkın babasından ağzı yanan Yasmin Erbil, babası gibi erkeklerden kaçındığını belirterek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yıllarca ismi birçok güzelle anılan Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre hasta yatmasının ardından çok pişmanlıkları olduğunu söylemişti. İyileştikten sonra sözlerini unutan 64 yaşındaki yaşlı sanatçi yine rahat duramamış, isminin çok genç bir kızla anılmasına sebep olmuştu.

ÇAPKIN MEHMET ALİ ERBİL YİNE RAHAT DURAMAMIŞTI

Gençliğinden itibaren çapkın olarak bilinen, evlendiği eşlerini aldatmış olan Mehmet Ali Erbil geçirmiş olduğu rahatsızlıklardan sonra bile rahat duramamıştı. Hastalık süresi boyunca düşünmeye çok vaktinin olduğunu ve pişmanlıklar yaşadığını belirten Erbil, iyileşmesinin ardından tekrar sahalara dönmüştü. En son ismi genç Ece Ronay’a attığı mesajlar ile gündeme gelen Erbil hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Şarkıcı Ronay, ünlü sanatçının kendisine attığı çirkin mesakları sosyal medyadan paylaşarak 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’i ifşa etmişti. Bunun üzerine bir süre linçlenen Erbil, çok geçmeden kanal d ekranlarında yayınlanan bir programın sunucusu olarak ekranlara çıkmıştı. Kızı yaşındaki kişilere düşkünlüğü ile bilinen ünlü sanatçının ismini karıştırdığı son skandalın çabuk unutulması ise ayrı konu olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal