Yasin ve Evrim Aşk mı Yaşıyor?

TV8'in sevilen yarışması Survivor dün akşam 34. bölümü ile ekranlara geldi. Bu bölümde oynanan Anlat bakalım oyunu eğlenceli anlar yaşattı. Özellikle Yasin ve Evrim arasında geçen evlilik diyaloğu oyuna damga vurdu.

02.04.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-11:38) Yasin ve Evrim Aşk mı Yaşıyor?

Survivor'ın dünkü bölümünde oynanan Anlat Bakalım oyununa Yasin ve Evrim arasında geçen konuşmalar oynunun en dikkat çekici yerleri oldu.

DİKKAT ÇEKEN DİYALOĞ

İki takımda Anlat Bakalım oyunu ile karşı karşıya geldiler. Geçtiğimiz günlerde haklarında çıkan aşk dedikoduları nedeniyle Yasin ve Evrim en dikkat çeken yarışmacılar arasında. Dün akşamda oynanan oyunda çift olan Yasin ve Evrim arasında gene dikkat çeken bir diyaloğ geçti. Yasin’in ’empati’ kelimesini anlatmak için ‘Benimle…’ deyip girdiği cümleye Evrim’in ‘Evlenir misin’ diye verdiği cevap ise herkesi şok etti.

Geçtiğimiz günlerde aynı takımda yer alan Yasin ve Evrim aralarında geçen diyaloğlar konusunda çok konuşulmuştu. Evrim'in Yasin'e ettiği itifatlar ikili arasında biraşk mı doğuyor sorusunu akıllara getirmişti. Dün akşam da yaşanan diyaloğ bu düşünceyi kuvvetlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal