Yasak Elma Yeni Bölümü Olan 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

20.04.2018-16:36 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-14:39)

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

YASAK ELMA DİZİSİ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma dizisi 8. yeni bölüm fragmanında; Yıldız, Zeynep'e kafa tutar ve ne olursa olsun Halit ile eveleneceğini söyler.

Diğer yandan Alihan'ında aklını karıştırmaya başlarlar. Zeynep'in onu kafesleyip evlenmeye ikna etmeyi amaçlığını söylerler.

YASAK ELMA DİZİSİ KONUSU

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden çok farklı olan iki kardeştir. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışınca tamamen değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan boşanabilmek için kullanmaya karar verir ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın cephesinde bunlar yaşanırken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir duygusal ilişkiye dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olduğudur. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Yasak Elma yeni bölümleri ile her Pazartesi saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal