Yasak Elma Yeni Bölümü Olan 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

22.05.2018-14:39 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-10:47)

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

YASAK ELMA DİZİSİ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisi merakla beklenen 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanına; Alihan ve Zeynep ikilisinin görüntülerine yer verildi. Ayrılık kararının ardından Alihan çok zorlanıyor ve Zeynep'ten zor da olsa uzak duruyor.

Yasak Elma 11. yeni bölümü ile 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

YASAK ELMA DİZİSİ KONUSU

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden çok farklı olan iki kardeştir. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışınca tamamen değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan boşanabilmek için kullanmaya karar verir ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın cephesinde bunlar yaşanırken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir duygusal ilişkiye dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olduğudur. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal