Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Yasak Elma dizisi hayranlarını üzecek bir iddia ortada dolaşmaya başladı. FOX TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma final mi yapıyor? Yasak Elma yayından mı kaldırılıyor?

27.01.2021-13:14 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-13:14) Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma hakkında final iddiaları gündemde dolaşıyor. Peki Yasak Elma final mi yapıyor? 

FOX TV ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan entrika dolu dizilerden biri olan Yasak Elma, son bölümü ile sosyal medyadan büyük tepkiler aldı. Yayınlanan son bölümde yer alan müstehcen görüntüler sonrasında gelen tepkilere sessiz kalmayan RTÜK hemen harekete geçti. 

Diziye Bahar karakteri ile dahil olan Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı son bölümde yatak odası sahnesi büyük tepki çekti. Hasan Ali’nin hayatını kaybeden eşi Filiz'in yeğeni Bahar'ı canlandıran güzel oyuncu Yasak Elma dizisinin son bölümünde Yıldız'ın eşi Çağatay rolündeki Berk Oktay ile yatak sahnesinde bir araya geldi.

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yasak Elma dizisindeki bu müstehcen görüntülere sosyal medyadan büyük tepkiler yağdı. Bu tepkilere de  RTÜK’te sessiz kalmadı. İzleyenler ve takipçiler, FOX TV ekranlarındaki Yasak Elma dizisinin yayından kaldırılması için RTÜK’e büyük bir baskı yaptılar. Şimdiden dizinin gelecek haftaki bölümü merak edilirken RTÜK’ün Yasak Elma yayın kararı da yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal