Yaparsın Aşkım'da 6 Yıllık Çiftin Yatak Odası İtirafı

Yaparsın Aşkım adlı evli çiftlerin yarıştığı programda 6 yıllık evli çiftten ilginç yatak odası itirafı! Yatak odasında uyumak için çok farklı bir yöntem deneyen evli çift izleyenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

10.04.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-11:06)

İlker Ayrık'ın sunduğu eğlenceli Yaparsın Aşkım adlı yarışma programında 6 yıllık evli çiftin anlattığı 'yatak odası itirafı' gülmekten kırdı geçirdi.

Yatak odasında uyuyamayan çiftlerden biri Yaparsın Aşkım yaşırmasında yatak odasında yaşadıklarını itiraf edince olanlar oldu...

FOX TV’de yayınlanan Yaparsın Aşkım programında Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölüme 6 yıllık evli çiftin şaşırtan itirafı dikkat çekti.

Yaparsın Aşkım adlı İlker Ayrık’ın sunduğu programda Fulya ve Oğuzhan Zorlu çiftinin komik uyuma alışkanlığı izleyenleri hayrete düşürdü.

Konuyla ilgili köşe yazısında not düşen Mesut Yar, ‘Kaçırmamak Lazım’ diyerek 6 yıllık evli çiftin her gece yaşadıklarını anlattı.

İşte Mesut Yar’ın dikkat çektiği o yazı;

FOX’un yarışması “Yaparsın Aşkım”a bu hafta Fulya ve Oğuzhan Zorlu isimli bir çift katılacak.

Henüz altı aylık evli olan Zorlu çifti, Fulya’nın garip uyuma şekliyle izleyenleri eminim ki çok şaşırtacak…

Saç kurutma makinesini yatakta çalıştırarak uyuyabildiğini söyleyen Fulya ve bu nedenle aylardır uykusuz kaldığını söyleyen eşi Oğuzhan’ın yaşadıkları programın sunucusu İlker Ayrık’ı da şoke edecek…

Youtube’dan fön makinesi sesi indirip, eşini bununla uyutmayı deneyen ama bir türlü başaramayan Oğuzhan’ın hikayesi çarşamba günü ekranda olacak.

Çekimlerde şaşkınlığa uğrayan yapımcı dostlar uyardı, bu trajikomik hikayeyi kaçırmayın derim!

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal