Yağmur Sarnıç’tan Yeni Bir İtiraf: Bana Aşık Olduğu İçin

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan Yağmur Sarnıç ve tetikçi olduğu öne sürülen Baycan Ş., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

29.09.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-15:04) Yağmur Sarnıç’tan Yeni Bir İtiraf: Bana Aşık Olduğu İçin

Dikkat çeken olayda suçlamayı kabul etmeyen Yağmur Sarnıç, tetikçi tuttuğu ihbarında bulunan Erdi S.’nin kendisine aşık olduğunu ve karşılık bulamayınca da iftira attığını öne sürdü. Yağmur Sarnıç ile Baycan Ş.'nin yurt dışına çıkışlarını yasaklayan mahkeme, Emre Aşık'ın kendisine, evine ve işyerine 300 metreden fazla yaklaşmalarını da yasakladı. Önceki gün Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giden Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık'ın kendisini öldürtmek için adam tuttuğunu öne sürerek şikayetçi oldu. DHA’nın haberine göre; Emre Aşık, Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan eşi Yağmur Aşık'ın tekrar aynı girişimde bulunduğunu öne sürdü.

Davada sanık sıfatı ile yargılanan Erdi S.'nin avukatına mesaj attığını söyleyen Emre Aşık, ‘Erdi S., avukatıma mesaj attı. Mesajda Yağmur Aşık'ın tekrar bir tetikçi tuttuğundan, bu tetikçiye para verdiğinden, tetikçinin adının Baycan Ş. olduğundan ve beni öldüreceğinden bahsediyor.’ dedi ve devam etti. ‘Erdi S. daha sonra avukatımı aradı. Avukatıma tetikçinin beni iki gün içinde öldüreceğini söylemiş. Ben bu durum karşısında artık tedirgin oluyorum. Can güvenliğimin olmadığını düşünüyorum’ açıklamalarında bulundu. Aynı zamanda Emre Aşık, ‘Beni öldürmek için adam tutan Yağmur Aşık ve tetikçi olduğunu öğrendiğim Baycan Ş. olarak bildiğim şahıstan davacı ve şikayetçiyim’ dedi. Bu şikayet üzerine gözaltına alınan Yağmur Aşık ve Baycan Ş., emniyet işlemlerinin ardından ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kasten öldürmeye azmettirme’ suçlarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Bu iddialar karşısında Yağmur Sarnıç ise; ‘Erdi S. saplantılı şekilde bana aşıktır. Özel görüntülerimi yayınladığı için kendisinden şikayetçi oldum. Erdi beni öldürmekle ve hapishaneye attırmakla tehdit etmektedir. Bu eylemlerini de duygusal isteklerine karşılık vermediğim için yapmaktadır’ şeklinde yanıt verdi. Baycan Ş.'nin aile dostları olduğunu söyleyen Yağmur Aşık; ‘Baycan ne Erdi S.'yi nede Emre Aşık'ı tanır. Erdi S., Baycan Ş.'yi kıskandığı için bu şekilde ihbarda bulunmuş olabilir. Emre Aşık, avukatı ve Erdi S. planlayarak bana iftira attıklarını düşünüyorum. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Emre Aşık'ı öldürtmek için kesinlikle Baycan Ş.'ye para vermedim. Bana iftira atan Emre Aşık, onun avukatı ve Erdi S.'den şikayetçiyim’ dedi.

Baycan Ş.’nin ise; ‘Yağmur Aşık ile aramızda normal arkadaşlık dışında bir şey yoktur. Ancak aramızda bir şey olduğu düşüncesi ile böyle bir şeye muhatap olduğumuzu düşünüyorum. Ben bu olayın hiçbir yerinde yokum. Suçlamayı kabul etmiyorum’ dediği öğrenildi.
Yağmur Aşık ile Baycan Ş., savcılık tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmaları için mahkemeye sevk edildi. İkilinin yurt dışına çıkışlarını yasaklayan mahkeme, Emre Aşık'ın kendisine, evine ve işyerine 300 metreden fazla yaklaşmalarını da yasakladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal