Vatanım Sensin'in Son Bölümü Olan 51. Bölümde Neler Yaşandı?

Vatanım Sensin dizisinde son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin 51. bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi 51. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi 51. bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizde...

06.04.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-12:59) Vatanım Sensin'in Son Bölümü Olan 51. Bölümde Neler Yaşandı?

Vatanım Sensin dizisinde son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin 51. bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi 51. son bölümde neler yaşandı? Vatanım Sensin dizisi 51. bölümde neler yaşandı? sorularının cevabı haberimizde...

Kanal D'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Halit Ergenç, Okan Yalabık ve Bergüzar Koral gibi başarılı isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin'in heyecan yaratan 51. bölümünün ardından 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

VATANIM SENSİN 51. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ölümle pençeleşen Hilal'i Leon hastaneye yetiştirir. Olanlardan habersiz olan Cevdet'i, Mustafa Kemal'den öenmli bir emir alır. Kızının durumunu öğrendikten sonra kahrolan Cevdet görevine dönmek zorunda kalır. Cevdet'in mühim görevi, Güney Cephesi'ni kapatarak barış görüşmeleri için İzmir'den Ankara'ya gidecek olan Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır fakat işlenen cinayet bütün planları alt üst eder.

Cevdet yaşanan cinayet olayından şüphelenir ve bir kaosun ortasında olduklarını anlar. Cevdet, Filipos'un planını bozmalı ve barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara'ya gitmeye ikna etmelidir.

Vatanım Sensin 52. yeni bölümüyle 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal