Vatanım Sensin Yeni Bölümü Olan 58. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen tarihi dizisi Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

30.05.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-13:53)

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Koral ve Boran Kuzum gibi ünlü isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin dizisi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin dizisi merakla beklenen 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi 58. yeni bölüm fragmanında; Flippos, Aleksi'nin ölüm haberini alır ve büyük bir şok yaşar. Aleks'den başka kimsesi olmayan Filippos intikam almak için harekete geçer.

Öte yandan vatan için mücadele gittikçe çetin bir hal almaktadır. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleri ile verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer.

Vatanım Sensin 58. yeni bölümü ile 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal