Vatanım Sensin Yeni Bölümü Olan 56. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen tarihi dizisi Vatanım Sensin 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

17.05.2018-10:04 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-09:44)

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?Vatanım Sensin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Koral ve Boran Kuzum gibi ünlü isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin dizisi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin dizisi merakla beklenen 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi 56. yeni bölüm fragmanında; Filippos, Cevdet'in bir ajan olduğunu öğrenir ve onu tutuklamak yerine göz hapsine alır. Bu şekilde Ankara ve Mustafa Kemal Paşa'nın kurduğu planlara ulaşmayı amaçlamaktadır. Filippos durumu oğluna anlatır ve onu Leon'a karşı dikkatli olması için uyarır.

Türk subayları Yunan ordusu tarafından kaçırılmıştır. Kuvvacılar, Türk subayları kurtarabilmek için bir tünel kazar ve Filippos, Cevdet'e tünelleri patlatmasını söyler. Bu durumu öğrenen Hilal, Cevdet'e silah çeker ve Cevdet'ten büyük bir itiraf gelir.

Vatanım Sensin 56. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal