Vatanım Sensin 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin 50. bölümü ile ekrana geldi. Vatanım Sensin son bölümde; İzmir'i Yunanlar'a teslim etmeyen Türk ordusunun ikinci zaferi vatan için umut olmuştur. Diğer yandan Hilal, uğradığı saldırı ile ölümün eşiğindedir.

30.03.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-12:32) Vatanım Sensin 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Sevilen dizi Vatanım Sensin 50. bölümü ile Kanal D ekranlarındaydı. Vatanım Sensin 50. bölümde; Savaşın henüz bitmediğinin farkında olan Azize civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için arkadaşlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çıldırmış olan Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir.

İnönü yenilgisi yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filippos’a ordunun geri çekilmesini emreder. Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna darbeyi indirmek için İsmet Paşa’yla görüşüp saldırısı için doğru zamanın geldiğini söyler. Son anda ortaya çıkardığı bir bilgi, her şeyden habersiz İzmir’e doğru yürüyen Türk Ordusu'nun kaderini tayin edecektir. Peki, merakla beklenen Vatanım Sensin 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 51. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin beğeniyle izlene dizisi Vatanım Sensin'in 51.bölüm fragmanı daha yayınlanmadı.

Başrollerini ünlü oyuncu Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın paylaştığı Vatanım Sensin 51.bölümü 30 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal