Vatan Şaşmaz'ın Projesi Yonca Evcimik'e Kaldı!

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Vatan Şaşmazın yerine Yonca Evcimik getirildi.

06.09.2017-17:05 - (Son Güncelleme: 07.09.2017-09:49)

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından yer aldığı projeyi Yonca Evcimik devraldı. Filiz Aker'in bir otel odasında Vatan Şaşmaz'ı öldürmesinin ardından 'Kazasız Kul Olmaz' projesinin sanat danışmanlığını Yonca Evicimik devraldı. İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Vatan Şaşmazın yerine Yonca Evcimik getirildi.

ARTIK YONCA EVCİMİK YER ALACAK

2009 yılında iş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere Zahrettin Çelik'in yazdığı ve yönettiği aynı isimli tiyatro oyunu ile yola çıkan "Kazasız Kul Olmaz" projesinde sanat danışmanlığını Zihni Göktay ve Şevket Çoruh ile birlikte yürüten Vatan Şaşmazın hayatını kaybetmesinin ardından yerine Yonca Evcimik getirildi.

YONCA EVCİMİK FARKINDALIK YARATMAK İSTİYOR!

Yonca Evcimik, farkındalık yaratmak adına projeyi daha çok çeşitlendirmek için farklı fikirleri olduğunu ve bunları yakında hayata geçireceğini söyledi. 266 kurum ve kuruluş ile kar gütmeden yürütülen "Kazasız Kul Olmaz" projesi kapsamında, sokakta halk röportajları, 81 ilde iş ve trafik araştırması, ünlülerle demeçler, seminerler, konferanslar, kısa film ve kamu spotları yapılıyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal