Vatan Şaşmaz'ın Cansız Bedeninin Görüntüsünü Yayanlar Hakim Karşısına Çıktı!

Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cansız bedenlerinin görüntüsünü paylaşan polis memuru ve eşi hakim karşısına çıktı.

08.11.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-14:56) Vatan Şaşmaz'ın Cansız Bedeninin Görüntüsünü Yayanlar Hakim Karşısına Çıktı!

Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, 2017 yılında Beşiktaş'ta bulunan bir otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak cinayete kurban gitmişti.

Ceset görüntülerini çekip eşi ile paylaşan daha sonra basının eline geçen görüntüler nedeni ile polis memuru F.K ve eşi Sibel K. hakim karşısına çıktı.

Açığa alınan polis memuru F.K, olay olduğu zaman Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığını belirtti.

'BİLGİ AKTARMAK İÇİN KISA GÖRÜNTÜ ÇEKTİM'

F.K, 'Olay yerine gittiğimizde güvenlikler ve sağlıkçılar oradaydı. İlçe müdürümüz Caner Bey'e bilgi aktarmak için kısa bir görüntü çektim. Bu tür olaylarda genelde böyle yaparız. Görüntüyü müdüre Watsapptan atacakken, alttan eşim arayıp duruyordu. O arada görüntüyü eşime atmak durumunda kaldım. Yani meşgul olduğumu gösterir gibi bir durum oldu' dedi.

F.K'nın açıklamasının ardından hakim, 'Her cinayeti eşine gönderiyor musun? Arşiv mi yapıyorsunuz?' sorusunu yöneltti.

'ÜÇÜNCÜ BİR KİŞİ OLABİLECEĞİNİ DÜĞÜNDÜĞÜM İÇİN ÇEKTİM'

F K., 'O gün bir basiretsizlik oldu. Görüntüyü atarken Vatan Şaşmaz olduğunu bilmiyordum, yerde yüzüstü yatıyordu. Şaşmaz'ın sırtında mermi girişlerini görünce olayda üçüncü bir şahıs olabileceğini düşündüğüm için çektim. Cinayet bürodaki arkadaşlara ekip göndermeleri için gönderdim.

'SUÇ İŞLEME KASTIM YOKTU'

Görüntüleri eşimin aile grubuna yolladığını bilmiyordum. Ben bu olaydan bir menfaat temin etmedim, görevimi kötüye kullanmadım. Üzgünüm, gerçekten bir suç işleme kastım yoktu' ifadelerini kullandı.

Hazırlanan iddianameye göre, polis memuru F.K. hakkında 2 yıldan 7 yıla kadar hapis talep ediliyor.

Polis memurunun eşi Sibel K., kayınbiraderi Yakup Y., ve Didem Ç.'nin de 1 yıldan 3 yıla kadar hapisleri isteniyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal