Usta Oyuncu Selçuk Yöntem, Emlakçı Tarafından 350 Bin Lira Dolandırıldı

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem Girne'de ev almak için 350 bin lira para gönderdiği emlakçı tarafından dolandırıldı. Yöntem'in şikayetinin ardından gözaltına alınan kadın, parayı tefecilere verdiğini söyledi.

02.03.2019-18:43 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-18:38) Usta Oyuncu Selçuk Yöntem, Emlakçı Tarafından 350 Bin Lira Dolandırıldı

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ev almak için 350 bin lira ödeme gerçekleştirdiği emlakçı bir kadın tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise gitti.

ŞİKAYETTE BULUNDU

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, dün Girne Polis Müdürlüğü'ne giderek, Y. T. isimli emlakçı tarafından dolandırıldığını öne sürerek şikayette bulundu.

"350 BİN LİRA ÖDEME YAPTIM"

Alınan bilgilere göre Yöntem, polise verdiği ifadesinde, Y.T.'ye Girne'de alınacak bir ev için kapora amaçlı 350 bin TL verdiğini ifade etti. Yöntem'in, "Parayı göndermeme karşın ev de alınmadı param da tekrar verilmedi" dediği kaydedildi. Yöntem, parasının kendisine verilmesini talep etti.

TEFECİLERE BORCUNU ÖDEDİ

Yöntem'in suç duyurusu ardından Y.T., Girne'de gözaltına alındı. Y.T.'nin parayı aldığını kabul ettiği ve "Mecbur başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım" dediği bildirildi. Y.T.'nin tefecilere borcunu verdiği öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal