Usta Oyuncu Kemal Sunal’ın Düğün Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Usta oyuncu Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal’ın, yıllar önce çekilen düğün fotoğrafları ortaya çıktı.

29.09.2017-11:38 - (Son Güncelleme: 29.09.2017-11:38) Usta Oyuncu Kemal Sunal’ın Düğün Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Geride bıraktığımız 2000 yılında, bindiği uçakta hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal ile eşi Gül Sunal’ın yıllar önce çekilen düğün fotoğrafları ortaya çıktı.

İşte Kemal Sunal ve Gül Sunal’ın merak edilen düğün fotoğrafları:

KEMAL SUNAL KİMDİR?

2000 yılında hayatını kaybeden sevilen oyuncu Kemal Sunal, 1944 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Ailenin en büyük çocuğu olan ünlü oyuncu Sunal, küçüklük yıllarını Küçük Pazar’da geçirdi. Güzel bir çocukluk geçiren Sunal, liseden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi - İletişim Fakültesi -  Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde eğitim almaya başladı. Eğitimini tamamlamadan yarıda bırakan ünlü oyuncu Sunal, öğretmeni aracılığı ile babası Mustafa Sunal istememesine rağmen tiyatrocu olma yolunda ilerledi.

Öğretmeni Belkis Bakır, Kemal Sunal’ı Kenter Tiyatrosuna götürdü ve Müşfik Kenter ile anlaştı. Usta oyuncu Sunal’ın sanat yaşamı, "Zoraki Tabip" adlı tiyatro oyunuyla başladı. 1 sene kadar Kenterler Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra, Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda görev alan Sunal, 1973 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği ‘Tatlı Dillim’ filmiyle sinemaya ilk adımını attı ve kalabalık kadrolu filmlerde rol almaya başladı.

Türk sinemasının en büyük komedyenlerinden biri olan Kemal Sunal, arka arkaya çevirdiği filmlerinde hem maddi hem de manevi olarak büyük bir başarı kazanmıştır. 1977 yılında, Antalya Film Festivalinde, Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görülen Sunal, geride bıraktığımız 2000 yılında, ‘Balalayka’ adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta, kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal