Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'yı Yıkan Haber!

Beyin ölümü gerçekleştikten sonra dün kaldığı hastanede yaşamını yitiren değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın acı haberi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yı üzdü.

12.05.2017-15:32 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-15:17) Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'yı Yıkan Haber!

Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün gece yaşamını yitiren değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın ölüm haberi, TV8 ekranlarında yayınlanan, 'O Ses Türkiye, 'Survivor' ve 'Yeteneksiz siniz Türkiye' adlı reyting rekorları kıran programların sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yı derinden etkiledi. Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın hemşerisidir. Acun Ilıcalı ve sevilen sanatçı İbrahim Erkal, aslen Erzurumlu'dur.

TV8 ekranlarında şu anda yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın vefatıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Sevilen sanatçı İbrahim Erkal'ın ailesine başsağlığında bulunan ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal'ın vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim" açıklamasında bulundu.

Sevilen sanatçı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük'teki evinin otoparkında baygın olarak bulunduktan sonra, beyin kanaması ön tanısı ile hastaneye kaldırılan ve geçtiğimiz günlerde beyin ölümü gerçekleştikten sonra dün uzun süredir tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal