Ünlü Senarist Jenji Kohan’dan Karantina Dizisi İçin Hazırlıklara Başladı

Orange is the New Black dizisinin senaristinden yeni bir dizi geliyor. Ünlü senarist Jenji Kohan’dan karantina sürecini anlatan bir dizi için hazırlıklara başladı.

01.05.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-15:20) Ünlü Senarist Jenji Kohan’dan Karantina Dizisi İçin Hazırlıklara Başladı

Jenji Kohan, dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınını senaryolaştırdı.Kohan, karantina sürecini konu alan, Netflix yapımı antoloji dizisi Social Distance için hazırlanıyor.

Coronavirüs salgınıyla mücadele etmek herkes evlerinde karantina sürecini yaşıyor. Bu dönemde sinema ve dizi sektöründe yer alan ünlü isimler, gelecekteki projelerinin hazırlıklarını evden yürütmeye başladı. Weeds ve Orange is the New Black’in yaratıcısı Jenji Kohan, karantina sürecini konu alan, Netflix yapımı antoloji dizisi Social Distance için hazırlıklara başladı bile. Deadline’ın haberine göre Kohan, bu diziyi Orange is the New Black ekibinde yer alan Hilary Weisman Graham, Diego Velasco, Tara Herrmann ve Blake McCormick ile birlikte hazırlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal