Ünlü Şarkıcı Hadise'nin Kredi Talebi Reddedildi

Ünlü şarkıcı Hadise, Bebek'teki 10 milyon TL değerinde olan ev için kredi başvurusunda bulundu. Hadise'nin kredi başvurusunun kabul edilmediği öne sürüldü.

28.03.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-12:39) Ünlü Şarkıcı Hadise'nin Kredi Talebi Reddedildi

O Ses Türkiye'nin final yapmasının ardından yoğun iş temposuna geçen Hadise, bir hayranı tarafından taciz edilmiş ve İstinye'de bulunan evinden taşınma kararı almıştı.

Ünlü popçu yeni ev arayışı için harekete geçmiş ve Bebek'te Ayşe Sultan Korusu'nda yaklaşık 10 milyon TL değerinde bir eve talip olmuştu. Hadise, lüks daireye taşınmak için kredi başvurusunda bulundu.

KREDİ ÇIKMADI İDDİASI

Ünlü popçu Hadise, taşınmak istediği 10 milyon TL'lik lüks daire için kredi başvurusunda bulundu. İddialara göre Hadise'nin Türkiye'de üzerine herhangi bir mülk bulunmaması nedeniyle kredi talebi reddedildi.

Lüks evin hayalinden vazgeçmeyen Hadise, Bebek'te bulunan bankaya yeniden kredi başvurusunda bulundu.

Ünlü şarkıcı bankada geçen bir buçuk saatin ardından korumasıyla birlikte çıkarken görüntülendi. Soruları yanıtsız bırakan Hadise'nin krediyi çekip çekemediği ise merak konusu oldu.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKTI

Banka çıkışında kameralar tarafından görüntülenen Hadise, makyajsız olduğu için güneş gözlüğünün taktı ve hızla aracına ilerledi.

HADİSE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü popçu Hadise, geçtiğimiz akşam Bebek'te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hadise'den kredi konusuna ilişkin açıklama geldi.

'HER BANKAYA GİRDİĞİMİZDE EV ALMIYORUZ'

Hadise, 'Arada sırada bankacımla kahve içip sohbet etmeyi seviyorum. Yani her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal