Ünlü Pop Yıldızı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etkilendim Dedi

Türkiye'nin en çok dinlenen ve magazinde sürekli gündemde kalmayı başaran sanatçı Demet Akalın Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmeleri sonrası ''Çok etkilendim'' ifadelerini kullandı.

30.12.2019-21:38 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-21:29) Ünlü Pop Yıldızı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etkilendim Dedi

Popun ünlü kadın sanatçısı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları toplantının detaylarını ve Erdoğan hakkındaki yorumlarını açıkladı.

ÇOK ETKİLENDİM

Sanatçı Demet Akalın ve Hande Yener, kadına şiddet ve çocuk istismarına çözüm bulabilmek için hazırladıkları dosyayı Cumhurbaşkan Erdoğan'a sundu. Akalın'ı Erdoğan'dan randevu almaya iten sebepse sosyal medyadan gelen yoğun mesajlardı. Akalın, "Sosyal medyadan çok fazla kadın dernekleri mesaj atıyordu, onları ilettim. Eğer bir şey yapılacaksa biz de buradayız dedik. Cumhurbaşkanımıza." sözlerini söyledi

KEŞKE DAHA KALABALIK OLSAYDIK

Akalın, "Biz çok onur duyduk. Kadınların sesi olmak için randevu talep etmiştim, ya da bir yasa (kadına şiddet olaylarını önlemek için) çıkacaksa ne zaman çıkacak diye merakımdan gittim. Hande Yener gidersen 'beni de al' demişti. Beraber gittik. Sayın Cumhurbaşkanımız kadınlar, hayvanlara eziyet edenler, çocuk tecavüzcülerini hepsini kapsayan bir yargı paketinin ilk Meclis toplantısında geleceğini bunun hızlandırılacağını söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün hassasiyetiyle televizyonda izleyip inanamadığını anlattı. Bu bize özel kampanya değil. 'Biz bu göreve hazırız' dedik o da tabii ki dedi. Ben gideceğim dediğimde bana sadece Hande (Yener) 'geleceğim' dedi. Keşke daha kalabalık olsaydık." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal