Ünlü Oyuncu Tolga Güleç Ayrıldığı Eşine İlan-ı Aşk Etti!

Tolga Güleç, sosyal medya hesabından ayrıldığı eşi Yeliz Şar'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu eşine aşkını ilan etti.

02.05.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:27) Ünlü Oyuncu Tolga Güleç Ayrıldığı Eşine İlan-ı Aşk Etti!

Tolga Güleç, sosyal medya hesabından ayrıldığı eşi Yeliz Şar'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu eşine aşkını ilan etti.

Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ertuğrul ve sevgilisiyle bir araya gelen 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin beğenilen oyuncusu Tolga Güleç ve eski eşi Yeliz Şar, samimi bir fotoğraf paylaşmıştı.

Son günlerde karmaşık ilişkileriyle akılları karıştıran çift, sürpriz bir kararla evliliklerini bitirdikten sonra dost kalacaklarını söylemişlerdi.

Tolga Güleç, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, Yeliz Şar ile çekilmiş fotoğrafını yayınladı. Oyuncu eski eşine aşkını itiraf ett.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Güleç; "Lanet olsun, ne muazzam şey seni sevmek! Sen benim aşkım, sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin. Canım, bir tanem, seni sevmeden önce dünyayı sevmesini bile bilmiyormuşum. Bu şehir güzelse senin yüzünden, bu elma tatlıysa senin yüzünden, bu insan akıllıysa senin yüzünden…" yazdı.

NEDEN BOŞANDINIZ?

Çiftin takipçileri de yapılan paylaşıma 'O halde neden boşandınız?' şeklinde tepki gösterdi.

HER SEY İMZADAN İBARET DEĞİLDİR

Bunun üzerine Yeliz Şar'da sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı ve "Her şey imzadan ibaret değildir" yazarak karşılık verdi.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal