Ünlü Oyuncu Nesrin Cevadzade Model Oluyor

Son olarak 'Bizim Hikaye' dizisinde 'Tülay' karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'ye modellik teklifleri geliyor.

23.05.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-09:54) Ünlü Oyuncu Nesrin Cevadzade Model Oluyor

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'ye modellik teklifleri geliyor.

'Küçük Ağa' dizisinde başarılı performansıyla ün kazanan yetenekli oyuncuya Yurt dışındaki bazı markaların tanıtımları için teklif gelmeye başlamış.

Bu duruma sıcak baktığını dile getiren ünlü oyuncu; ''İlk zamanlar çok şaşırmıştım. Daha sonra böyle tekliflerin gelmeye devam etmesi, beni mutlu etti. Sevdiğim bir markanın tanıtımı için podyumda olurum. Teklifleri değerlendireceğim'' şeklinde açıklama yaptı.



Yetenekli oyuncu, ayrıca başrolünü oynadığı İspanyol yapımı, 'El Desentierro' filminin, eylül ayında düzenlenecek San Sebastian Film Festivali'ndeki galası için şimdiden sıkı bir çalışmaya girdi.

Oyuncu, üç ay sonra gerçekleştirilecek gala için yoğun set programına rağmen spor yapmayı ihmal etmiyor.

Sağlıklı beslenerek formunu korumaya çalışan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyada paylaştığı karelerle yurt dışında birçok firmanın ve yapımcının dikkatini çekmiş durumda.

Yetenekli oyuncunun, Netflix'te yayınlanmasının ardından ülkemiz dahil tüm dünyada büyük ses getiren İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonunda yer alacağı konuşuluyor.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal