Ünlü Müzisyen Gökhan Kırdar Yoğun Bakıma Alındı

Ünlü müzisyen Gökhan Kırdar, ağzından kan geldiği için apar topar hastaneye kaldırıldı. Kırdar'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

22.05.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-13:37) Ünlü Müzisyen Gökhan Kırdar Yoğun Bakıma Alındı

Ünlü müzisyen Gökhan Kırdar, ağzından kan geldiği için apar topar hastaneye kaldırıldı. Kırdar'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

Yerine Sevemem şarkısıyla gönüllerde taht kuran ünlü müzisyen Gökhan Kırdar rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Ağzından kan geldiği, bunun üzerine apar topar hastaneye kaldırılan ünlü müzisyenin tedavisine Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.



GÖKHAN KIRDAR KİMDİR?

2 Haziran 1970 tarihinde Aydın'da dünyaya gelen ünlü müzisyen 1988'de Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü kazandıktan sonra İstanbul'a taşındı.

1994'te çıkardığı ilk albümü ''Serseri Mayın''da yer alan şarkısı ''Yerine Sevemem'' ile büyük beğeni topladı. Müzisyen 1995' te "Tutunamadım" albümünü yayımladı.

1993 yılındaki ilk film müziği çalışması olan ''Gece, Melek ve Bizim Çocuklar'', Kırdar'ın ikinci albümü "Tutunamadım" da yerini aldı. 1995 yılında 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü'ne giriş yaptı. Kendi müzik şirketi Loopus'u 1997 yılında kurdu.

Türkiye'nin ilk elektronik müzik albümü olan 'Trip'i 1997'de çıkardı. 1999'daki Marmara depreminden sonra, depremzede çocuklar yararına Hasbro Intertoy'la birlikte hazırlanan ''Furby 3Doo'' projesi, yayımladı.

2002'den bu yana Kurtlar Vadisi dizisinin müziklerini hazırlayan Kırdar, film müziği ve televizyon projeleriyle büyük ilgi görmeye başladı.

2005 Ocak ayında, "Haziran Gecesi" dizisinin müziklerinin de yer aldığı 'Yağmur' albümünü yayımlayan ünlü müzisyen yine 2005 yılı içerisinde 'Yabancı Damat' dizisinin müziklerinin yer aldığı 'Üstüme Basıp Geçme' albümünü yayınladı.

2004 yılında Lüksemburg'da düzenlenen ve birçok Türk tasarımcının işlerinin sergilendiği "Self Project" te, ''Tüür'' başlıklı müzik projesiyle katılımcı olarak yer alan müzik adamı yıllar içerisinde çok sayıda ödüle de sahip oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal