Ünlü Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Yerden Yere Vurdu

Ünlü modacı Tuana Schumacher, moda sektöründe önemli başarılara imza atarken Türk kadınlarının giyim tarzları hakkında da yorumlarda bulundu. Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın tarzını eleştirdi.

17.04.2019-16:52 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-16:50) Ünlü Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Yerden Yere Vurdu

Giyim sektöründe adını duyuran güzel modacı Tuana Schumacher, dünyaca ünlü markların tarzını Türkiye'ye getirmek istediğini ve moda anlayışını değiştirmek istediğini vurguladı.

Güzel modacı Tuana Schumacher, kadın ünlülerin giyim tarzlarını topa tutan açıklamalarda bulundu. Tuana Schumacher'ın yaptığı yorumlar yeni bir tartışmanın fitilini ateşler mi merak konusu oldu.

Aleyna Tilki'nin farklı bir tarzı olduğunu vurgulayan Tuana Schumacher, Aleyna Tilki'yi giydirmek istediğini ifade etti.

DEMET AKALIN'IN TARZINI ELEŞTİRDİ

Tuana Schumacher, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın tarzını da eleştirdi. Schumacher, 'Demet Akalın'ın tarzı gözümü çok yoruyor. Kıyafetlerine ve ayakkabılarına çok para harcıyor fakat başarısız görünüyor.' açıklamasında bulundu.

Demet Akalın kendi tarzına yöneltilen eleştiriden sonra Tuana Schumacher'e herhangi bir yanıt vermedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal