Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Nasıl Zayıfladığını Anlattı

Fazla kiloları ile magazin camiasına sık sık konu olan ünlü komedyen Cem Yılmaz hem fazla kilolarından kurtuldu hemde kaslarını geliştirdi. Cem Yılmaz, bu hale nasıl geldiğini açıkladı.

01.06.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-16:08) Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Nasıl Zayıfladığını Anlattı

Fazla kiloları ile magazin camiasına sık sık konu olan ve şu sıralar spor salonundan çıkmayan ünlü komedyen Cem Yılmaz hem fazla kilolarından kurtuldu hemde kaslarını geliştirdi. Cem Yılmaz, bu hale nasıl geldiğini açıkladı.



Geçtiğimiz yıllarda fazla kiloları ile gündeme gelen Cem Yılmaz şimdilerde ise zayıflamış ve forma girmiş vücudu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu fit görünüme nasıl kavuştuğunu anlatan Cem Yılmaz; ''Sami ile Arif v 216 filminin setinde tanıştık… Filmde sözleştik, bitince beraber çalışmaya karar verdik. Gerçek bir sporcu ve akademik bilgisi olduğu için çok net fikirleri var. Lafazan değil.Eğlenceli, dürüst bir program önerdi, ben de ikna oldum'' dedi.



4 aydır çalışıyoruz diyen Cem Yılmaz, ''40 yıl daha düşünüyorum ama 35'te de bırakabilirim, peşin ödeme yapmadım'' dedi.

Artık daha sağlıklıyım diyen ünlü komedyen; ''Fazla kilolardan kurtulunca biraz daha hareketli oluyorsunuz. Ve mutlu tabii'' dedi.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal