Uğur Güneş Kimdir? Uğur Güneş Nereli ve Kaç Yaşında?

Hilal Altınbilek ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda gündem olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz'ı Uğur Güneş araştırılmaya başlandı. Peki, Uğur Güneş kimdir? Uğur Güneş nereli ve kaç yaşında?

21.03.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-12:02) Uğur Güneş Kimdir? Uğur Güneş Nereli ve Kaç Yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yakışıklı oyuncusu uğur Güneş, sosyal medya hesabından Hilal Altınbilek ile yaptığı paylaşımla aşklarını ilan etmiş oldu.

Güneş'in bu paylaşımı sosyal medyada çok konuşulurken oyuncu araştırılmaya da başlandı. Peki, Uğur Güneş kimdir? Uğur Güneş nereli ve kaç yaşında?

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

13 Ocak 1987 yılında Ankara'da dünyaya gelene Uğur Güneş'in iki kardeşi daha vardır. Güneş, arkadaşları aracılığıyla Ankara Sanat Tiyatrosu'na başlayarak oyunculuk için ilk adımlarını attı.

Yakışıklı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Eğitim hayatından sonra İstanbul'a gelen Güneş, 2011 yılında Yeniden Başla dizisiyle ekranlarda boy gösterdi. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakteri ile izleyici karşısına çıkan güneş, kısa sürede çok sevildi.

2017 yılında İsimsizler dizisinde gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan oyuncu şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veriyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal