Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor

Star TV ekranlarının fenomen dizisinin Serhan'ı Mert Fırat'tan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 2. sezonu için tüyolar geldi.

20.06.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-15:27) Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor

Star TV'nin en sevilen dizileri arasında olan Ufak Tefek Cinayetler ilk 13 bölüm reytingler de izleyenler içinde zirvede devam ediyordu. İlk 13 bölümün heyecanı geriye kalan bölümlerde çekiciliğini yitirmiş ve reyting sıralamasında da geri sıralara düşmeye başlamıştı.

Ancak Ufak Tefek Cinayetler 32. sezon finali bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. Sarmaşık kadınlarının hesaplaşması, kavga sahneler ve en önemlisi de ölen kişinin Edip olduğunun ortaya çıkması izleyenleri ekran başına kilitlemişti.



Geçtiğimiz günlerde Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yakışıklısı Mert Fırat, Gülay Avşar'ın programına konuk oldu ve dizinin yeni sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan'ı Mert Fırat, NTV’de Gülay Avşar'ın sunduğu, En Güzel Buluşmalar programına konuk oldu.



37 yaşındaki yakışıklı oyuncu Mert Fırat, 'Projenin bir kadın hikayesi olmasından çok etkilendim. Gerçekten Türkiye’de bir dizide kadın hikayelerinin anlatılması ve onların başrol olması, çok önemliydi. Cinsiyet eşitliğinin tartışılmadığı bir dizi olduğu için beni hep heyecanlandırdı. 2. sezonda aslında herşey daha yeni başlıyor. Beklentinin üzerinde bir şey olacak' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal