Ufak Tefek Cinayetler Yeni Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in heyecan dolu son bölümünün ardından 25. yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Serhan'ın hayatındaki kadının Oya olduğunu anlayan Merve'nin planı ne olacak? merak edilen detaylar haberimizde...

11.04.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-17:32)

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in heyecan ve enrtika dolu son bölümünün ardından 25. yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Serhan'ın hayatındaki kadının Oya olduğunu anlayan Merve'nin planı ne olacak? merak edilen detaylar haberimizde...

Star TV'de yayınlanan başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerin yer adlığı dizinin 25. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Entrika, ihtiras ve heyecanın eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler'in merakla beklenen 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanında Serhan ve Oya'yı adım adım takip eden Merve'nin bir sonraki hamlesi olacak? Acaba cinayeti işleyen Merve mi? bütün soruların yanıtı Ufak Tefek Cinayetler'in 25. yeni bölümünde cevabını bulacak.

Ufak Tefek Cinayetler 17 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal