Ufak Tefek Cinayetler Yeni Bölüm İlk Sahne - 26. Bölüm

Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam ekranlara getirilen 25. son bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan 25. son bölümün ardından 26. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.04.2018-08:41 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-08:28)

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıt haberimizin detayında...

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan 25. son bölümü ardından 26. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başlandı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi 26. yeni bölüm ilk sahne dün akşam 25. son bölümün ardından ekranlara getirildi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

Ufak Tefek Cinayetler dizisi merakla beklenen 26. yeni bölüm ilk sahne dün gece ekranlara getirildi. 26. yeni bölüm ilk sahnede Arzu ve Mehmet arasında yaşanan diyolag ekranlara getirildi. 

Arzu, Mehmet'i şaşkına uğratan bir teklifte bulundu ve 'Hafta sonu bize gelsene. Kahvaltı akşam yemeği paket program. Topla eşyalarını gel bizde kal.' demesi zürenine şaşıran Mehmet , 'Sen de özledin beni. Sonunda anladın kıymetimi. Bu yaştan sonra saçma sapan işlere girmek üzereydin kenardan döndün. Önemli olan çocuklarımın annesi olduğunu anlaman' dedi. Peki, Arzu'nun yaptığı bu teklifin arkasında ne var? Arzu ne planlıyor?

Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal