Ufak Tefek Cinayetler Neden Final Yaptı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final yapmasının ardından sosyal medya ikiye bölündü. Peki, Ufak Tefek Cinayetler neden final yaptı? merak edilenler haberimizde...

12.12.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-15:25) Ufak Tefek Cinayetler Neden Final Yaptı?

11 Aralık Salı akşamı final bölümü ile ekranlara getirilen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin neden bittiği büyük merak konusu uyandırdı.

Star TV'nin sevilen dizisi yayınlanan 45. bölümü ile final yapma kararı aldı. Dizini sevenleri final bölümünden sonra sosyal medya ikiye bölündü. Bazı izleyenler senaryo tekrarı olduğu için bitmesi gerektiğini söylerken bazı izleyenler de dizinin bitmemesini istedi.

Dizinin hayranları ise sosyal medyada da Ufak Tefek Cinayetler bitmesin kampanyası başlatarak dizinin başka bir kanalda yayınlanması gerektiğini söyledi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPT?

Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Ushan Çakır ve Duygu Sarışın gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi reytinge kurban gitti ve final yapma kararı aldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal