Ufak Tefek Cinayetler Merve Makyajsız Haliyle Sosyal Medyayı Salladı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz bugün 3. Yaş gününü kutladı. Aslıhan Gürbüz'ün 35'nci yaş günü için sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı not ve fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

16.02.2018-17:10 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-09:39) Ufak Tefek Cinayetler Merve Makyajsız Haliyle Sosyal Medyayı Salladı!

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz bugün 35. Yaş gününü kutladı. 16 Şubat 1983 yılında doğan Aslı Gürbüz doğum gününü Bursa'da ailesiyle beraber kutladı. Doğum günü pastasını üflerken çekilen ve makyajsız olduğu görülen 2 fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Aslı Gürbüz takipçilerine 35'nci doğum günüyle ilgili şu notu yazdı:

"Yolu ben ne ara yarıladım hiç bilmiyorum a dostlar ama koca bir 35 olmuşum.. Madem benim günüm, hazır mısınız uzun uzadıya okumaya ..

Kalanlarım İYİ Kİ VARLAR ım sizinle nice yaşlarım olsun, yanımdan, başımdan arkamdan uzak kalmayın, eksikliğinizi görmeyeyim yeter. Mavi eski yaşımın hediyesi, hazır mısın yaşlılığıma? Keşfedeceğimiz tüm güzelliklere, paylaşacağımız mucizelere?? Omuzunda ağladığım dostlarım, tek tek yazmıycam sizi biliyorsunuz kendinizi, ortak olduğunuz tüm dertlerime, başardığımız tüm güzelliklere ve paylaştığımız tüm yemeklere teşekkürler.

Ve Siz, sevdiğim işi yaptığım için beni tanımadan seven, iyi dileklerinden öptüğüm, duaları ve niyetleri için teşekkür ettiklerim. Çekirdek ailemle kutlasam da yeni yaşımı, koca kalabalık olduğumu, olduğumuzu hissettiren herkese çok teşekkür ederim Yeni yaşımda önce sağlık, sonra da sahip olduğum tüm kalplerin devamlılığını dilerim..."

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal