Ufak Tefek Cinayetler Elif Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Merak Edilenler

Ufak Tefek Cinayetler Elif kimdir? Ufak Tefek Cinayetler Elif’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

06.10.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-15:24) Ufak Tefek Cinayetler Elif Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Merak Edilenler

Ufak Tefek Cinayetler Elif kimdir? Ufak Tefek Cinayetler Elif’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Ufak Tefek Cinayetler Elif Kimdir?

Star Tv ekranlarının her Salı ekranlara gelen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisine bu hafta Elif karakteri de dahil olacak. Elif, Oya’nın üniversiteden arkadaşıdır.

Oya’nın samimi olduğu arkadaşı Elif ile bakalım iyice karışan ortamda neler yaşanacak. Zira artık karmaşa hiç bitmek bilmez oldu dizide. Serhan ve Oya yakınlaşması Merve’yi iyice çıldırtmakta. En kızgın anlarından olduğu gibi yine Merve tatlı yapmaya başlar. Ardından da Oya’nın karşısına çıkar ve adım adım ona zarar vermenin yolunu arar.

Serhan’ı başka biriyle hele ki yıllarca kıskandığı ve maziye gömdüğü Oya ile görmek Merve’yi akıl almaz oyunlara sürükler. Arzu cephesinde de olaylar bitmez zira Mehmet, Enver ve Aslı yakınlaşması ile çılgına döner ve ofisi basar. Enver’i güzelce dövmeye niyetli olan Mehmet’i durduran Arzu boşandıklarını ve kimle isterse onunla olacağını söyler. Mehmet daha da kinlenip oradan ayrılır. Bakalım kıskançlığın zirve yaptığı bu bölümde Elif nasıl bir etkiye sahip olacak. İzleyip hep beraber görelim.

Ufak Tefek Cinayetler Elif’in Gerçek Adı

Salı günlerinin vazgeçilmezi olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Elif karakterinin gerçek adı Sezin Akbaşoğulları. Nisan 1981, İzmir doğumlu olan güzel oyuncu subay olan bir baba ve öğretmen olan bir annenin evladıdır. Babasının mesleğinden dolayı pek çok şehirde yaşamış olan oyuncu henüz 13 yaşında iken oyuncu olmaya karar vermiştir. izmir Atatürk Lisesi mezunu olan oyuncu, bu amaçla Ankarada bulunan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır.

Ä°lgili resim

Beyaz Gelincik adlı dizi ile yıldızı parlayan oyuncu bu dizide Ceren karakterini canlandırmıştır. Kavşak adlı sinema filmindeki oyunculuğu ile ödüle layık görülen oyuncu Ah Neriman dizisinde başrolde yer aldı.

Raco: Ailem İçin adlı dizide Sedef karakteri ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Behzat Ç., Gülizar, Yabancı, Sen De Gitme, Bizim Evin Halleri, Bir Aşk Hikayesi, Eylül, Küpeler,Sır Gibi, Derdest, küstüm Çiçeği, Cesur ve Güzel, Resimdeki Sevgili adlı yapımlarda yer almıştır. Son olarak ise Fi dizisinde Işıl karakterine hayat vermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal