Ufak Tefek Cinayetler 23. Bölüm Fragmanı Ve İlk Sahne

Büyük merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler'in 23. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi yayınlandı. Heyecanla biten dizinin 22. bölümünde neler yaşandı? Peki Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bütün merak edilenler haberimizde...

28.03.2018-08:52 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-21:03)

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 23. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden çok çarpıcı bir sahne ekrana geldi. Merve ve yardımcısı Rachel ormanda bir cesedi gömerken görülüyor. Merve cinayeti Pelin'nin üzerine yıkmak için bir plan yapıyor. Merve'nin yardımcısı Rachel'e söylediği 'Ben yarın Pelin'e gel adamı gömelim derim. Bir gelir bakarız adam yok ortada. Sonra polise söylerim. Pelin adamı itti öldü. Tam da buraya gömdü. At suçu Pelin'e' sözleri büyük dikkat çekti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümünde Merve ile Pelin, Tunç'un tuzağına düşerler. İkisine mesaj atıp aynı yerde buluşturan Tunç intikamını almak istedi ancak olaylar beklenmedik bir şekilde gelişti ve ortalık karıştı.

Sarmaşık şimdi her zamankinden çok daha tehlikeli. Yalan iddialar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor. Yine kazanan, korkuya yatırım yapan Merve mi olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi. Tam Merve her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

Entrikalar ve tehlikelerle dolu yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı saat 20:00'da Star’da.

İŞTE UFAK TEFEK CİNAYLER 23.BÖLÜM İLK SAHNE

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal