Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Merve ve Oya arasında kıran kırana geçecek büyük düello başlıyor.

21.02.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-10:33)

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Merve ve Oya arasında kıran kırana geçecek büyük düello başlıyor. Ufak Tefek Cinayetler izleyicinin heyecanla izlediği son bölüm yayınlanmasından sonra heyecanla yeni bölüm fragmanı arayışı başladı.

Star TV'de her hafta seyircisini ekrana kitleyip bambaşka entrikalara sahne olan Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümüyle 20 Şubat Salı akşamı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Pelin Merve’yi yok etme hedefine ulaşmak için Serhan ve Oya ilişkisinden şüphelenmeye başlaması sahne oldu.

Ufak Tefek Cinayetler hayrete düşüren gelişmelerin sahne olduğu son bölümün yayınlanmasından sonra izleyicisi tarafından yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ilk sahne sorgusu hız kesmeden başlatıldı. Pelin, Serhan ve Oya'nın bu zamana kadar herkesten sakladıkları gizemli aşklarını öğrenmesinden sonra planlarını tıkır tıkır işletmek üzere harekete geçmesi damgasını vurdu. Diğer taraftan Sarmaşık cephesindeki hin planlara bir yenisi daha eklenip Merve'den de bomba gibi bir gelişme geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin heyecanla beklenen 18. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal