Türkü Turan Cesur Sahneleri İçin Bakın Ne Dedi!

Türkü Turan'ın cesur sahnesine bakın açıklaması olay oldu!

09.09.2017-19:04 - (Son Güncelleme: 11.09.2017-10:23) Türkü Turan Cesur Sahneleri İçin Bakın Ne Dedi!

Türk sineması her gün gelişmeye devam ediyor. Oyuncular ise bazı sahneleriyle o döneme damga vuruyor. Genellikle cesur sahnelerde yer alan oyuncuların o performansları gündemden düşmüyor. İşte cesur sahneleriyle sinema tarihine damga vurmuş Türk oyuncular...

ASLIHAN GÜRBÜZ

Kocasının Romanya'ya gitmesinin ardından kocasının eski patronuyla aşk yaşamaya başlayan Cemile'nin hayatı Kor filmiyle beyaz perdeye yansıdı. Nürnberg Türkiye Almanya Film Festivali’nde; en iyi kadın oyuncu ödülü, ‘Kor’ filmindeki rolüyle Aslıhan Gürbüz’e verildi.

SAADET IŞIL ATASOY

Penelope Cruz ile Saadet Işıl Aksoy'un, başrol oynadığı Twice Born isimli filmin en cesur sahnesinin görüntüleri şaşırtmıştı. Sahnede Atasoy'un başrolü paylaştığı Emile Hirsch ile sevişme görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

TÜRKÜ TURAN

Türkü Turan'ın gerçekte babasının arkadaşı olan İlhan Şeşen'le Saklı filmindeki cesur sahnesi olay olmuştu. Turan sevişme sahnesiyle sık sık gündeme gelmesinin ardından "inselliğin içgüdüsel olarak çocuk sahibi olmak ve aşk için yapılan bir şey olduğunu bir türlü anlayamadık. Sanki özel hayatında kimse öpüşmüyor, sevişmiyor. Ne kadar bastırılırsa bastırılsın, bu, herkesin içinde var. Ama bastırılmışlık yüzünden bir filmde veya dizide öpüşen, sevişen birini görünce herkesin aklı çıkıyor" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal