Türkan Şoray'dan Kadir İnanır İtirafı: Kadir Çok Kibirli

Yeşilçam'ın güzel bakışlı kadını Türkan Şoray, Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki rol arkadaşı Kadir İnanır hakkında şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu. Şoray, Kadir İnanır'ın 'kibirli' olduğunu dile getirdi.

04.04.2019-14:41 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-14:34) Türkan Şoray'dan Kadir İnanır İtirafı: Kadir Çok Kibirli

Yeşilçam'a damgasını vuran filmlerde rol alan Türkan Şoray, Yeşilçam'ın bir diğer efsane ismi Kadir İnanır hakkında yaptığı açıklamayla ağızları açık bıraktı. Geçtiğimiz gün resim sergisine katılan Şoray, Kadir İnanır hakkında açıklamalarda bulundu.

'100 YIL DAHA YAŞARIM'

Türkan Şoray, öğrencilerin düzenlediği 'Gönüllerden Tuvallere Türkan Şoray' sergisi karşısında duygulandı. Hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılaşan Türkan Şoray, gözyaşlarına hakim olamayarak 'Ben bu sevgiyle 100 yıl daha yaşarım' dedi.

Şoray, geçmişten günümüze damgasını vuran ve halen daha izlenen Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki rol arkadaşı Kadir İnanır'ın rol almaktan en keyif aldığı kişi olduğunu söyledi.

'KADİR ÇOK KİBİRLİ'

Türkan Şoray, Kadir İnanır'a sitem ederek 'Ben yıllar içinde onun ismini hep söylüyorum. Ama o adımı hiç anmıyor. Bu yüzden biraz küsüm. Kadir çok kibirli, sizce de öyle değil mi? Neyse şaka yaptım, şaka' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal