Turabi Çamkıran'ın Posteri Times Meydanı'na Asıldı

Survivor'da iki kez, “War of the Worlds” adlı yarışmada ise bir kez birinciliği göğüsleyen Turabi Çamkıran, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi. Times Meydanı'na posteri asılan Turabi, konuyla ilgili 'Bu gerçek olamaz' dedi.

10.10.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 10.10.2019-09:36)

Survivor'da iki kez şampiyonluk kazanan Turabi Çamkıran, “War of the Worlds” adlı yarışmada da birincilik elde ederek yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Amerika'da birinciliği göğüsleyerek adından söz ettiren Turabi'nin posteri Times Meydanı'na asıldı.

Times Meydanı'na posteri asılan Turabi, konuyla ilgili duygularını Instagram'da yaptığı paylaşımda dile getirdi. Heyecanını takipçileriyle paylaşan ünlü yarışmacı, paylaşımının altına şu notu düştü: Bu gerçek olamaz! Bir gün, birileri bana 'Mersin, Demirtaş Mahallesi'nden çıkıp, Amerika’da MTV kanalında, en zor ve çok kazandıran yarışmasını kazanacaksın, ve Amerika’da ünlü olacaksın, sokaklarında insanlar seninle fotoğraf çekilecek, New York, Times Square meydanında haftalarca dev posterin olacak' deseydi, kesin inanırdım.

'BAŞARAMAZSIN, YAPAMAZSIN'

Şaka, şaka. Tabi ki de inanmaz, dalga geçiyor diye kızardım. Başarılarımla sevinen herkese çok teşekkür ederim. Başarısız olmamı isteyen, zamanında köstek olmaya çalışan, yaptığım şeylerle dalga geçenler, 'başaramazsın-yapamazsın' diyen herkese daha çok teşekkür ederim. Belki siz olmasaydınız bu kadar başaramazdım.

'BAŞARDIKLARIM, İLERİDE BAŞARACAKLARIMIN YANINDA HİÇBİR ŞEY'

"Umarım her genç kardeşim hayallerine ulaşır. Benden size ufak bir ip ucu; Çok çalışın, ailenize saygıda kusur etmeyin, kimseden medet ummayın, herkesi dinleyin ama kendi bildiğinizi yapın. Hayat başkalarının dediğini yapmak ve başkalarını mutlu etmeye çalışmak için çok kısa.İnsanları mutlu edemezsiniz. Şimdi gidip suyun üzerinde yürü, 'Yüzme bilmiyor ki, o yüzden suyun üstünde yürüyor' derler"

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal