Tuba Ünsal'dan Tepki Çeken Nafaka Paylaşımı

İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında yaşanan nafaka krizinin üzerine oyuncu Tuba Ünsal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünsal'ın erkeklere destek olması ise kadın takipçilerinin tepkisine neden oldu.

11.05.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-13:14)

Oyuncu Tuba Ünsal, İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in yaşadığı nafaka olaylarına göndermede bulunan bir paylaşımda bulundu. Tuba Ünsal yaptığı paylaşımla erkeklere hak verirken kadın takipçilerinden tepki aldı.

İlk olarak Cem Çantaş ve daha sonra Mirgün Cabas'la evlenen oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medyada yaptığı paylaşımla tepki topladı. Ünsal, boşanan çiftlerin eşlerine ömür boyu nafaka ödemesi hakkında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

'SEVGİYİ BAŞKA BİR FORMA EVİRMEK GEREKLİ'

Ünsal, paylaşımında 'İki şahane adamdan iki şahane çocuğum oldu. İkisiyle de kırmadan dökmeden ayrıldık. Bu sadece benimle ilgili değildi, eski eşlerimin de katkısıyla oldu. Birini kalpten sevince ayrılıkta canın ne kadar yanarsa yansın o sevgiyi başka bir forma evirmek gerekli. Yoksa bu dünyaya getirmeye karar verdiğimiz çocuk çok etkilenir, yıpranır, hayata karşı baştan müthiş bir korkuyla başlar.

'PEK ÇOK ERKEK ZOR DURUMDA BIRAKILIYOR'

Nafaka olayının çifte standardını görüyorum. Maalesef pek çok erkek bu konuda zor durumda bırakılıyor. Ayrıldığı karısı gayet sağlıklı, çalışabilecek bile olsa ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalıyor. Sözüm hayatını evine adamış olan kadınlara değil. Neden erkek ömür boyu ayrılığın maddi yükünü göğüslüyor? İlk kez bunu söyleme gereği duyuyorum; iki ayrılığımda da hiçbir talebim olmadı. Hatta sadece çocuklarımı ve kişisel eşyalarımı aldım çıktım.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal