Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas Boşandı! Mirgün Cabas Kimdir?

Magazin dünyası bugün şok bir haberle sarsıldı. Oyuncu Tuba Ünsal eşi Mirgün Cabas ile boşandığını açıkladı. Peki Mirgün Cabas kimdir? Cevabı haberimizde.

05.06.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-13:02) Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas Boşandı! Mirgün Cabas Kimdir?

Mirgün Cabas ile Tuba Ünsal 5 sene evvel dünya evine girmişti. Evliliğin son senelerinde çiftin boşanacağı öne sürülmüştü. Bugün şaşırtan bir olay yaşandı ve Tuba Ünsal Instagram hesabından Mirgün Cabas'la boşandığını duyurdu. Ünsal yaptığı paylaşımda, "Birbirimizi ölene dek sevmeyi sürdüreceğiz. Aile olarak kalmaktan da kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. Bugünden itibaren yaşamımızın yeni bir evresine girdik ve boşandık." dedi. Bu olay ardından Mirgün Cabas'la ilgili ayrıntılar merak edildi.

MİRGÜN CABAS KİMDİR?

Mirgün Cabas, 1971 senesinde İzmir‘de dünyaya gelmiştir.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezundur.

2011 senesinde Doğuş Yayın Grubu’nun dergisi olan GQ dergisinin Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Doğuş Yayın Grubu‘nda 15 yıldır görev yapan Mirgün Cabas 4 Temmuz 2013 tarihinde istifa etti. Mirgün Cabas, Doğuş grubundaki 15 senesinde editörlükten haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunuculuğa geçti. NTV haber televizyonunda Hakkı Devrim ile sunduğu “Günlerin Getirdiği”, Ruşen Çakır ile sunduğu “Yazı İşleri”, Banu Güven ile sunduğu “24 Saat” ve kendisinin düzenleyip sunduğu “Mirgün Cabas İle Her Şey” programını ekranlara taşıdı.

Şubat, 2013’ten itibaren Milliyet Gazetesinde ‘Her Şey’ başlığıyla köşe yazarlığı görevi yaptı. 29 Aralık 2013 tarihinde Milliyet gazetesinden istifa etti.

Evlilikleri :

1.Evliliği: Mirgün Cabas, Radikal yazarı Evrim Sümer ile olan evliliğinden Leyla (d.2010) isminde bir kızı var.

2.Evliliği: 31 Mayıs 2013 tarihinde oyuncu Tuba Ünsal ile Almanya’nın Berlin kentinde dünya evine girdi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) isminde Los Angelas‘ta dünyaya gelen bir oğlu var.

Ödülleri:

2000 – Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın Gazetecileri

1999 – TV Programı Ödülü (24 Saat)

Sunduğu Programlar :

– Günlerin Getirdiği (Hakkı Devrim ile, NTV)

– Yazı İşleri (Ruşen Çakır ile, NTV)

– 24 Saat (Banu Güven ile, NTV)

– Mirgün Cabas İle Her Şey (NTV)

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal