Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün Star TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna katıldı. Büyüküstün'ün hayranları oyuncunun bu diziden ne kadar kazanacağını merak etmeye başladı. Peki Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı dizisinden bölüm başı ne kadar kazanacak?

25.01.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-16:58) Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün geldi. Büyüküstün'ün bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı. Oyuncu Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı dizisinden ne kadar kazanacak?  İşte Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisinden alacağı ücret...

En son Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinin başrolünde yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 yıl aradan sonra eski partneri ile aynı projede yer alacak. Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümleri ile her pazartesi izleyicisi karşısına çıkıyor. 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEFİRİN KIZI'NDAN NE KADAR ALACAK?

Tuba Büyüküstün, 6 yıl aradan sonra Engin Akyürek ile aynı projede yer alacak. Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine transfer için 3 milyon TL, bölüm başına 200 bin TL alacağı ortaya çıktı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal