Tuba Büyüküstün Kimdir? Boyu kaç Kilosu kaç Sevgilisi kim Aslen nereli?

Tuba Büyüküstün, güzelliği ve başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. İşte ünlü oyuncu hakkında bilinmeyenler haberimizde...

11.09.2018-17:32 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-10:31)

Tuba Büyüküstün, güzelliği ve başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. İşte ünlü oyuncu hakkında bilinmeyenler haberimizde...

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ:5 Temmuz 1982

DOĞUM YERİ: İstanbul Türkiye

YAŞI: 35

BURCU: Yengeç

BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 58 kg.

Hakkında

İlk olarak, 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisindeki Zarife rolüyle dikkat çekmiştir. Daha sonra sırasıyla Ihlamurlar Altında, Asi, Gönülçelen, 20 Dakika, Kara Para Aşk ve Cesur ve Güzel dizileri ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Babam ve Oğlum, Sınav ve son olarak İstanbul Kırmızısı oynadığı filmler arasındadır. 2016’da Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu seçilmiştir.

Ünlü Olmadan Önce

Tam adı Hatice Tuba Büyüküstün’dür. Lisedeyken bir dönem genetik bilimci olmayı isteyen Büyüküstün, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümü mezunudur. Oyunculuğa üniversite yıllarında reklam filmleriyle başlamıştır. İlk dizisi 2003’de Kanal D de yayınlanan Sultan Makamı’dır Dizide 4 bölüm oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar

Başrol oynadığı ilk sinema filmi 2010 yapımı Yüreğine Sor’dur. Colins, Molpet, Pantene, Maximum Kart ve Molfix reklamlarında oynamıştır. En sevdiği renk kırmızıdır. Oyunculardan Cate Blanchett ve şarkıcılardan Nina Simone’yi beğenir. Resim çizmek hobisidir.

Aile Hayatı, Sevgilisi

Ailenin tek çocuğudur. Banka memuresi annesi ve kendi işini yapan bir elektronik mühendisi babası tarafından yetiştirilmiştir. Ailesi Erzurum kökenlidir. İlk aşkını 14 yaşındayken yaşamış ve bu ilişkisi 3 yıl sürmüştür. 2011 yılında evlendiği oyuncu Onur Saylak ile 2012’de ikiz kızları Maya ve Toprak dünyaya gelmiştir. 5 Haziran 2017’de çift boşanmıştır. Sonrasında işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığına ilişkin iddialar basında yer almıştır.

Onunla İlişkili

Cesur ve Güzel’de Kıvanç Tatlıtuğ, Kara Para Aşk’ta Engin Akyürek ile başrolleri paylaşmıştır. 2017’de gösterilen Ferzan Özpetek’in yönettiği İstanbul Kırmızısı adlı filmde Mehmet Günsür, Halit Ergenç, Nejat İşler ve Zerrin Tekindor gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal