Travis Scott'ın, Kylie Jenner'a Yaptığı Hareket Olay Yarattı

Travis Scott, hayatını konu alan 'Look Mom I Can Fly' Netflix belgeselinin galasına kız arkadaşı Kylie Jenner ile birlikte katıldı. Kırmızı halıda Jenner'ın kalçasını sıkan Scott, geceye damga vurdu.

29.08.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-17:18) Travis Scott'ın, Kylie Jenner'a Yaptığı Hareket Olay Yarattı

Travis Scott ile Kylie Jenner, 'Look Mom I Can Fly' adlı belgeselin galasına katıldı. Kırmızı halı üzerinde sevgilisi Kylie Jenner ile boy gösteren Scott, Jenner'in kalçalarını sıkarak şaşkınlık yarattı.

RAP sanatçısı Travis Scott, hayatını konu alan 'Look Mom I Can Fly' adlı Netflix belgeselinin Santa Monica'daki Barker Hangarı'nda yapılan galasına katıldı. Ünlü sanatçıya, sevgilisi Kylie Jenner eşlik etti. Kırmızı halıda sevgilisiyle boy gösteren Scott, yeni bir skandala imza attı. Scott, flaşların patladığı sırada Jenner'ın önce dudaklarını öptü, sonra kalçasını sıktı.

'EVİM GÜLLERLE KAPLI'

Attıkları her adımla dikkat çekmeyi başaran çift, geçtiğimiz günlerde ise Scott'un, Jenner'ın evini güllerle doldurmasıyla gündem olmuştu. Evinin güllerle dolu olduğunu gören Kylie Jenner, o anları kameraya çekerek sosyal medya hesabında yayınlamıştı. Jenner'ın paylaşımı uzun süre sosyal medya gündeminden düşmemişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal