Tom Cruise Uzay Görevine Çıkıyor

Hollywood'un usta ismi Tom Cruise ile Tesla CEO’su Elon Musk ve Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) işbirliğiyle uzayda çekilecek olan ilk filmin yankıları devam ediyor.

05.06.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-11:44) Tom Cruise Uzay Görevine Çıkıyor

Tom Cruise, uzayda çekilecek olan bu filmin çekim aşamasında zorlanacak. Uzayda çekim yapma denemesi yapan yönetmen Richard Garriott, Tom Cruise'u bekleyen zorlukları 3 başlıkta anlattı.

2008 yapımı Apogee of Fear’ın prodüksiyonu esnasında iki hafta süren ziyareti için 30 milyon dolar harcayan Richard Garriott "Sadece ekibin orada geçirdiği her an daha pahalı değil, ayrıca her bir planı çekmek çok daha zor. Uzaydayken sette değişiklikler yapmak burada olduğu kadar kolay değil" şeklinde konuştu. Bu durumda filmin oyuncu kadrosunu ve teknik ekibini oraya götürmek son derece pahalı olacak. Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) uçmak için alınacak bilet tek başına oldukça pahalı. Garriott "Uluslararası Uzay İstasyonu’nda eğer bulunduğunuz zeminden ayrılıp başka bir zemindeki bir şeye ulaşmak için ayak parmaklarınızla kendinizi ittirirseniz. O kadar güçlü bir itki yaratırsınız ki kafanızı diğer taraftaki yüzeye sert şekilde çarparsınız. Uzay istasyonundaki her şey genelde duvara küçük bir parça cırtcırtla tutturulmuş oluyor. Bu da hareket ettikçe arkanızda bir enkaz bırakmanız anlamına geliyor" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal