Tom Cruise Ünlü Dizinin Başrolünden Alındı

Tom Cruise "boyunun kısa olması" sebebiyle aksiyon filmi Jack Reacher'ın televizyon dizisi uyarlamasında başrolde oynayamayacak.

15.11.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 15.11.2018-15:36) Tom Cruise Ünlü Dizinin Başrolünden Alındı

Tom Cruise "boyunun kısa olması" sebebiyle aksiyon filmi Jack Reacher'ın televizyon dizisi uyarlamasında başrolde oynayamayacak. Kahramanın yapımcısı Lee Child'ın 2005'te yayımlanan kitabında Jack Reacher, "elleri tabak kadar büyük" olarak ve 1.95 boylarında tasvir ediliyor. İlk iki filmde başrol oynayan ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'un boyu ise 1.70 santimetre. Yani Cruise’un boyu Jack Reacher karakteri için 25 santimetre kısa. Child yaptığı açıklamada, bu kararı okuyuculardan gelen eleştiriler doğrultusunda verdiklerini ifade ederek "Cruise iyi bir oyuncu. Ama sonuçta okuyucular bu konuda haklı. Fiziksel özellikleri bu karakteri karşılamıyor. Vücut yapısı, bu karakterin ana özelliği.’’ dedi.

Bu sebeple, artık Tom Cuise ile birlikte film çekemeyeceklerini ifade eden Child, "Yeni bir aktörle, Netflix ya da benzeri bir kanal için dizi çekimi yapacağız. Tom Cuise'la alakalı hayal kırıklığı yaşayan okuyucularımdan başrol için mükemmel aktörü bulma konusunda yardım istiyorum.’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal