Tolgahan Sayışman Geçirdiği Trafik Kazası Hakkında Konuştu

Ortaköy’de kameralara yansıyan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sayışman, geçen günlerde geçirdiği trafik kazası hakkında ilk kez konuştu.

27.01.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-18:04) Tolgahan Sayışman Geçirdiği Trafik Kazası Hakkında Konuştu

Tolgahan Sayışman, geride bıraktığımız gün Ortaköy’de kameralara takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sayışman, arkadaşıyla birlikte İzmir’den İstanbul’a dönerken geçirdikleri trafik kazasıyla ilgili konuştu.

Ünlü oyuncu, ‘Arabanız takla atmış sanırım. Nasıl oldu, neler yaşadınız?’ sorusuna ‘Arabayı arkadaşım kullanıyordu. Hava yağmurluydu. Öndeki araç, bariyerlere girerek kaza yaptı. Arkadaşım, o arabaya çarpmamak için panikle hareket edince, kayarak yoldan çıktık ve takla attık’ şeklinde karşılık verdi.

‘GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇTİ’

Sayışman, ‘O anda neler hissettiniz?’ sorusunu da şöyle cevapladı: ‘Göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Hiçbir şey hissetmedim. Kolumda ve bacağımda ufak tefek yaralanmalar var ama çok da abartılacak bir durum yok, çok şükür iyiyim’ Ünlü oyuncu, ‘Kazadan sonra ilk olarak ne yaptınız? Kaza yapanlar genelde hemen ailesini arar. Sizin tavrınız ne oldu?’ sorusunu ise ‘Kimseye panik yaşatmak istemedim. Böyle durumlarda çok soğukkanlı olurum. Arkadaşım biraz panikledi, onu sakinleştirdim. Sonra da evimize döndük’ dedi.

‘KIZIMIZIN ADINI ALMEDA KOYDU’

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Tolgahan Sayışman, ‘Şimdi Alina'yla buluşmaya gidiyorum. Detaylı kontrol var, oraya gideceğiz. Mayıs sonu, haziran başı gibi bekliyoruz’ dedi. Eşi Almeda Abazi’nin hamilelik sürecinden de bahseden Sayışman, ‘Süreç Almeda için zor geçiyor. Efehan'a hamile olduğu dönemde çok geziyorduk. Şimdi ise evden çıkmakta zorluk çekiyoruz. Pandemi sürecini de göze alarak onu mutlu etmeye çalışıyorum. Tabii bu dönem çok yoğun geçiyor’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal