Tolga Karel'den Ekrem İmamoğlu'a Destek Olan Ünlülere Tepki

Oyunculuğu bırakıp ABD'de TIR şoförü olarak hayatına devam eden Tolga Kareli, İstanbul Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlere sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

13.05.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-14:01)

Yaprak Dökümü dizisi ile yıldızı parlayan daha sonra Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışan Tolga Karel, İstanbul Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlülere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın olan daha sonra bir anda Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine ona destek mesajları atan ünlü isimlerin fotoğrafını paylaşan Tolga Karel tepki gösterdi.

Karel, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olan ve şimdilerde ona muhalif bir tavır sergileyen ünlü isimleri yerden yere vurdu.

'1 AY ÖNCE EL ELE KOLKOLAYDILAR HAYRET'

Tolga Karel, paylaşımına 'Türkiye gündemini takip etmek gerçekten çok zor. Anlamadığım daha 1 ay önce el ele kol kolaydılar hayret! Ne oldu bir anda? Bir de liste gördüm şarkıcı arkadaşlar var.

'AK PARTİ BELEDİYESİ'NDEN KONSER PARALARI ALIRKEN NE OLDU?'

Yahu siz yaz boyu Ak Parti Belediyesi'nden konser alırken paraları istiflerken herkesin yüzü gülüyordu da ne oldu bir anda? Her şey zaten çok güzel değil miydi?' notunu düştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal