Tolga Karalden Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'ye Gönderme: Bu Duruma Sessiz Kalıyor

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, Çukur dizisinde rol alan Ara Bulut İynemli'nin verdiği bir röportajı eleştirerek şiddet konusunda uyardı.

20.03.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-12:33) Tolga Karalden Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'ye Gönderme: Bu Duruma Sessiz Kalıyor

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteriyle bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı biri haline gelen Tolga Karel, Aras Bulut İynemli'ye göndermelerde bulundu.

Oyunculuğu bırakıp yurt dışında tır şoförlüğü yapamaya başlayan Tolga Karel, Çukur dizisinde Yamaç karakteri ile beğeni toplayan Aras Bulut İynemli'yi verdiği röportajdan dolayı eleştirdi.

Sosyal medya hesabından göndermelerde bulunan Tolga Karel, genç oyuncu Aras Bulut İynemli'ye şiddet konusunda uyarılarda bulundu.

'YAPTIĞI İŞİ SAVUNMASINA ÜZÜLDÜM'

Karel, paylaşımında 'Aras'ı severim. Son dönemde genç jenerasyonda yetişen iyi isimlerden bir kardeşim. Fakat verdiği cevap ve yaptığı işi savunamamasına çok üzüldüm. Çünkü evet ne yazık ki son sonemde yapılan mafya dizileri ciddi oranda şiddet içeriyor. Zira diziler kültürü, oluşan kültürde dizileri destekliyor.

'TOPLUMDA ŞİDDET DAĞ GİBİ BÜYÜYOR'

Amerika'da bile dizilerde şiddetin bir oranı varken Türk dizilerinde haftalık reyting uğruna toplumda şiddet dağ gibi büyüyor ve sektörde oyuncusu dahil bu duruma sessiz kalıyor. Üzücü.' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal