The Big Bang Theory Dizisi Oyuncusu Mayim Bialik'ten İlginç İtiraf

Severek izlenen dizilerden biri olan The Big Bang Theory oyuncusu Mayim Bialik herkes tarafından çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

06.06.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-15:22) The Big Bang Theory Dizisi Oyuncusu Mayim Bialik'ten İlginç İtiraf

The Big Bang Theory dizisinde 10 yıl boyunca Amy Farrah Fowler'ı canlandıran Mayim Bialik, dizinin hiçbir bölümünü gerçekten izlemediğini itiraf etti.

Oyunuc Mayim Bialik, 2010 yılında The Big Bang Theory'nin kadrosuna katıldı ve geçtiğimiz yıl final yapan dizide aralıksız her bölümünde yer aldı. Gerçek hayatta, nörobilim alanında doktora yapan ve aynı zamanda yazar olan Bialik, 3. sezonun son bölümünde diziye katıldı. Sezonlar ilerlemeye başlayınca Mayim Bialik, dizinin ayrılmaz bir parçası oldu. İngiltere'nin Metro gazetesine verdiği röportajda Bialik, on yıl boyunca dizide görünmesine rağmen, asla oturup tüm bir bölüm izlemek için uğraşmadığını itiraf etti. Nedenin oldukça basit olduğunu söyledi ve kendini televizyonda izlemeyi sevmediğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal