Şarkıcı Teoman Yeni Aşkı Oyuncu Gülcan Arslan'la Dans Ettiği Görüntülerini Paylaştı!

Ünlü şarkıcı Teoman bir oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Teoman yeni aşkıyla samimi hallerini paylaştı. İşte detaylar…

14.04.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-14:15) Şarkıcı Teoman Yeni Aşkı Oyuncu Gülcan Arslan'la Dans Ettiği Görüntülerini Paylaştı!

Sesiyle ve şarkılarıyla yediden yetmişe her nesile hitap eden şarkıcı Teoman, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Müzik kariyerinde başarı basamaklarını teker teker tırmanan Teoman, gecelerin serseri adamı olarak biliniyor. 2012 yılında Ayşe Kaya ile dünya evine giren Teoman, evliliğinden tam üç yıl sonra boşanma kararı almıştı. Yaptığı evlilikten Zeyno isimli kızı olan ünlü şarkıcı, ayrılığının ardından da pek çok güzel isimle anılmaya devam etmişti. Ünlü şarkıcı Teoman son olarak ise, ekranların sevilen oyuncusuyla olan samimi halleriyle gündeme geldi. Konserden videolarını paylaşan ikili, yeni bir aşka yelken açtıklarını da böylece duyurmuş oldular. 

TEOMAN’IN YENİ AŞKI OYUNCU ÇIKTI

Şarkılarıyla herkesi coşturan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Teoman, yeni bir aşka yelken açtı. Yıllarca çapkınlığıyla dillerden düşmeyen ve her genç kızın bir dönem sevgilisi olan ünlü şarkıcı, gecelerde yeniden görünmeye başladı. Başarılı şarkıcı ünlü oyuncu Gülcan Arslan’la katıldıkları bir davette görüntülendi. Yaz aylarında ismi oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anılan Arslan, şimdilerde Teoman’la keyifli vakit geçiriyor. Kenan Doğulu’nun aldığı sahnede ünlü şarkıcıyı izleyen çift, birlikte dans ederek sosyal medya hesaplarından paylaştı. İlk adımı Teoman atarak sevgilisi Gülcan Arslan’ın dans ettiği videoyu paylaştı, sonrasında da Arslan dans ettiği videosunu Instagram’dan hikayesine ekledi. Birbirini takip etmeyen ikili ise bu paylaşımın ardından takibe aldılar. 

teo

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal