Tehdit İddialarının Muhatabı Yaşar İpek Açıklama Yaptı

Ölümle tehdit iddialarının muhatabı Yaşar İpek'ten ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı Özay Bakır'ın iddialarına yanıt verdi.

17.05.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-09:32) Tehdit İddialarının Muhatabı Yaşar İpek Açıklama Yaptı

Ölümle tehdit iddialarının muhatabı Yaşar İpek'ten ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı Özay Bakır'ın iddialarına yanıt verdi.

Seren Serengil'in eski sevgilisi ünlü sanatçı Özay Bakır, Yaşar İpek tarafından kendisine atılan tehdit mesajları sonrası savcılığa başvurmuştu.



Yaşar İpek'in Özay Bakır'ı tehdit etme sebebiyse Seren Serengil'in olduğu videoları sosyal medya hesabından silmemesiydi. Özay Bakır, Yaşar İpek'in kendisini ölümle tehdit ettiğini hatta annesini arayarak rahatsız ettiğini dile getirmişti.

İddiaların muhattabı Yaşar İpek sessizliğini bozdu. Yaşar İpek; ''O arkadaşın lastiği biraz büyümüş'' diyerek iddiaları yalanladı. İpek; ''Beni, tehdit ettiğim gerekçesiyle savcılığa şikayet etmiş, öyle bir şey yok. Önce avukatımız aradı, ardından Seren, sonrasında da birtakım arkadaşlarım aradı. İnat edip videoları silmedi'' dedi.

Rica etmememize rağmen silmiyor diyen İpek; ''En son ben aradım, işe yaramadı. Patronuna ulaştım, "İnat ediyor, silmiyor" dedi. Reklam peşinde olduğu kesin. Yakın zamanda albüm çıkaracak. İnsanda biraz onur, karakter olacak. Benim eski sevgilim başkasının elini tutuyorsa, o saatten sonra ne resmini koyar, ne de adını anarım. İnsan olayı buraya getirmemeli'' şeklinde konuştu.



Seren Serengil ise dün yaptığı açıklama da; ''Ben Özay'ı aradım kibarca rica ettim ancak o ısrarla silmeyeceğini söyledi. Özay, videoları silmeme konusunda inat edince Yaşar bu kez Özay'ı aradı. 'Ben bu kadınla evleniyorum, sen hala bu insanın videosunu tutuyorsun' deyip tartıştılar. Olay bundan ibaret'' şeklinde konuşmuştu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal