Tamer Karadağlı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan Tepkisi!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği iyi sözler için bazı çevrelerden tepki aldığını ifade etti.

22.09.2017-10:50 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-10:40) Tamer Karadağlı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan Tepkisi!

Kanal D ekranlarına yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Reis-i Cumhur Erdoğan hakkında söylediği 'iyi bir hitapçı' ifadelerinden dolayı bazı çevrelerden tepki aldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etkileyici bir ses tonuna sahip olduğunu söyleyen sevilen oyuncu Tamer Karadağlı, "İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum. Etkilenmediğim günler de oluyor. Rahmetli Demirel'in de iyi bir hatip olduğu söylenirdi" açıklamasını yaptı. Karadağlı, "Bunları söyledim diye bana yine bir sürü insan kızacak. Ancak, Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundasınız" dedi.

"GİTMEMEYİ TERCİH ETTİM"

Gezi olaylarını yerinde gözlemlemek için parka gittiğini de ifade eden ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, orada kalabalık ve kaos ortamı ile karşılaştığını anlattı. Sevilen oyuncu Tamer Karadağlı, sözlerini şu şekilde devam ettirdi. "Abuk sabuk şeyler de vardı. Savunulacak şeyler değildi. Siyasi slogan atanlar, okul harcı kaldırılsın, emekli maaşına zam diye bağıranlar vardı. Sorguladım. O kalabalıkta şahit olduklarım hoşuma gitmedi. Sonra gitmemeyi tercih ettim. Gidip yerinde gördüm kararımı ona göre verdim." dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal